Ruvardag 2 (IVF 1 - Dag 38)

Bara ruvardag 2... varför går tiden helt plötsligt så himla långsamt?! För att få tiden att måste jag helt enkelt blogga! ;)  Igår såg jag "Gone with the wind" - 3½ timmar lång, bara för att tiden skulle gå lite snabbare! Har aldrig sett denna klassiker förrut, den var helt ok. Nästa som står på tur är "Breakfast hos Tiffany's". Är inne i en klassiker period.

En tanke som jag har svår att slå bort är:
Undrar när "pricken" fäster? Om den nu väljer att göra det...

Jag mår mycket bättre idag. Vilade på soffan hela dagen igår.
Kan de vara lugnet före stormen? Hoppas verkligen inte!

En fantastisk sak har hänt!
Idag kunde jag göra en ordentlig Nr: 2 utan problem! Vilken lycka!! Hahaha! ;D

Jag har satt min mobil på alarm kl 6-14-22 för att ta mina proggisar, var 8:e timme som läkaren sa till mig på ET. Det fungerar bra med vagitorierna men att siga upp kl 6 fungerar mindre bra, jag kan inte somna om sen så jag förblir vaken sittandes framför min dator och senare på dagen är jag dötrött! Jag har slutat helt med att dricka kaffe. Te dricker jag mer sällan nu... koffein ska ju inte vara bra har man hört, så istället går jag omkring och är en zombie som snäser åt allt omkring mig. =P

Jag har kollat upp lite mer om progesteronet. Det verkar som om typ alla andra fått börja efter ÄP (jag började direkt efter ET) och att typ alla andra fått fler paket utskrivna än vad jag har fått.
Tycker det verkar skumt...

¤ SmultronEtt ¤

Kommentarer
Postat av: MDB

Jag har lämnat dig en award i min blogg. Kram.

2010-02-28 @ 16:21:00
URL: http://minadrommarsbarn.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0